marți, 18 februarie 2014

Minte-ma Frumos !!


Doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana.

Dana şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă.

Dar există o problemă majoră: Toni nu seamană deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru…........................ minte frumos?Una dintre cele mai reusite ecranizari romanesti ale anului 2012 , in regia lui Iura Luncasu

Trailer:



Pentru a vedea filmul , click Vizionare online

Last Vegas !!


Last Vegas este un  film ce ii aduce pe Michael Douglas , Robert de Niro , Morgan Freeman si Kevin Kline in rolurile principale in minutata poveste a "Burlaciei Intarziate".

Cei patru mari actori , buni prieteni de altfel se unesc si demonstreaza ce inseamna prietenia adevarata .

Filmul este o ecranizare veritabila de Jon Turteltaub ,el imbina foarte bine povestea generatiilor , un film
caruia nu ii lipseste in nici un moment umorul

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

Merita vizionat !! Recomand, un film ce te va face sa uiti de griji , probleme si pur si simplu sa razi cu lacrimi
Am atasat sub trailer un link direct pentru vizionare online, nu ezita!!

Trailer:


Pentru a vedea filmul , click pe Vizionare Online 

duminică, 16 februarie 2014

The Kings of Summer !!


Kings of Summer (Regii verii), o poveste interesanta a trei adolescenti saturati de familia lor , de felul cum parintii ii  trateaza decid sa isi demonstreze ca sunt barbati si isi construiesc o casa in padure , urmand ca ei sa traiesca acolo "like Men's".

Plecarea se arata o adevarata realizare pentru cei trei , devenind relaxati si stapani pe situatie ei fac chiar si un pact pe care promit sa il respecte indiferent ce se va intampla, insa scenariul parca rupt din rai se complica din ce in ce mai tare mai ales atunci cand apare in peisaj Kelly , fata ce tocmai sa despartit de prietenul ei.....................................................................................daca vreti mai multe detalii vizionati filmul , o productie reusita ,de care Jordan Vogt-Roberts este mai mult decat mandru

Trailer:


Vrei sa il vezi , click pe Vizionare Online

sâmbătă, 15 februarie 2014

Marley & Me !!


Bazat pe romanul autobiografic omonim al jurnalistului american John Grogan de la Philadelphia Inquirer, filmul "Marley & me" este o comedie haioasa despre un cuplu de tineri proaspat casatoriti care invata lectii importante de viata de la un catel adorabil, neastamparat si hiperactiv.

Doi reporteri ambitiosi - John si Jennifer Grogan - se muta in Florida, isi cumpara o casa noua si adopta un pui de labrador auriu caruia ii dau nemele Marley in dorinta de a se pregati astfel pentru viitoarele roluri de parinti, invatand ce inseamna responsabilitatea de a avea in permanenta grija de o alta fiinta. Insa departe de a aduce un strop de bucurie in caminul lor, Marley se dovedeste a fi o sursa de teroare, provoacand numai pagube, fiind exclus de la scoala de dresaj si dandu-le intreaga existenta peste cap.

Cu toate acestea, Marley devine parte integranta din familia lor si viata nu mai poate fi conceputa in absenta lui.
Trailer:


Click pe Vizionare Online

joi, 13 februarie 2014

Valentine's Day !


În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărţindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine's Day înseamnă flori, romantism şi sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puţin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obişnuită.

Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor.

Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) şi de care este foarte îndrăgostită.

Julia este învăţătoare. Unul dintre elevii săi, Edison (Bryce Robinson), le povesteşte colegilor despre relaţia specială pe care o au bunicii lui, care sunt împreună de peste 50 de ani. Aceştia îi dau sfaturi nepoatei lor, adolescenta Grace (Emma Roberts), care decide ca de Valentine's Day să îşi piardă virginitatea. Prietena ei, Felicia (Taylor Swift), este şi ea îndrăgostită, de sportivul Willy (Taylor Lautner). Un reporter (Jamie Foxx) le ia un interviu de Ziua Îndrăgostiţilor, deşi o consideră o banalitate.

Regizat de veteranul realizator cinematografic Garry Marshall, filmul ni-i prezintă pe Jessica Alba (“Fantastic Four”), laureata premiului Academiei Kathy Bates (“Misery”), Jessica Biel (“I Now Pronounce You Chuck & Larry”), Bradley Cooper (“The Hangover”), Eric Dane (TV’s “Grey’s Anatomy”), Patrick Dempsey (“Enchanted”), Hector Elizondo (the “Princess Diaries” films), laureatul Academiei Jamie Foxx (“Ray”), Jennifer Garner (“Juno”), Topher Grace (“Spider-Man 3”), nominalizata la premiul Academiei Anne Hathaway (“Rachel Getting Married”), Ashton Kutcher (“What Happens in Vegas”), nominalizata la premiul Academiei Queen Latifah (“Chicago”), Taylor Lautner (“The Twilight Saga: New Moon”), George Lopez (“Beverly Hills Chihuahua”), laureata premiului Academiei Shirley MacLaine (“Terms of Endearment”), Emma Roberts (“Hotel for Dogs”), laureata cu premiul Academiei Julia Roberts (“Erin Brockovich”) şi premiata cântăreaţă şi compozitoare Taylor Swift, care se află la debutul său în cinematografie.

Marshall regizează “Valentine’s Day” după un scenariu de Katherine Fugate, şi o povestire de Fugate şi Abby Kohn & Marc Silverstein. Filmul este produs de Mike Karz şi Wayne Rice, iar producătorii executivi sunt Toby Emmerich, Samuel J. Brown, Michael Disco, Diana Pokorny şi Josie Rosen.

Echipa din spatele camerei de filmat îi reuneşte pe directorul de imagine Charles Minsky, scenograful Albert Brenner, editorul Bruce Green, designerul de costume Gary Jones şi compozitorul John Debney.

New Line Cinema prezintă o producţie Wayne Rice/Karz Entertainment, un film de Garry Marshall, “Valentine’s Day,” care va fi distribuit internaţional de Warner Bros. Pictures, o companie aparţinând Warner Bros. Entertainment Company. O comedie savuroasă, despre toate felurile de iubire!

Trailer


 Vrei sa vezi filmul, da click pe Vizionare Online

Splinter Cell Blacklist Review !


În perioada recentă s-a putut observa tot mai mult că Ubisoft îşi doreşte să iasă din poziţia de simplu creator de jocuri şi să devină un creator de jocuri foarte apreciate. Din acest motiv, compania a schimbat de câteva ori tonul şi gameplay-ul anumitor francize pentru a atinge un nivel de spectaculozitate mai mare şi pentru a atrage un public cât mai larg.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu seria Splinter Cell, mai exact odată cu apariţia lui Splinter Cell: Conviction în 2010, un joc cu un ton agresiv şi care îşi pierduse multe dintre elementele stealth ce au consacrat seria. Suntem în anul 2013 şi de doar câteva zile s-a lansat noul Splinter Cell: Blacklist. În continuare veţi afla dacă acesta continuă să se depărteze de origini sau se întoarce la fanii iniţiali ai seriei.


POVESTIND POVESTEA

Sam Fisher îşi face apariţia în Splinter Cell: Blacklist din poziţia de comandant al unei noi agenţii secrete, The Fourth Echelon, care se află direct sub comanda preşedintelui SUA şi funcţionează dintr-o bază mobilă – un avion ce se află mai mereu în aer, plimbându-se printre continente. Acţiunea jocului se petrece într-un moment de criză naţională pentru SUA – o organizaţie teroristă ameninţă că va executa câte un atac terorist de proporţii în fiecare săptămână, până ce Statele Unite îşi vor retrage toate trupele militare pe care le au dispuse în străinătate.

Pentru că Fourth Echelon este o echipă mică, total secretă, care dispune de cei mai buni specialişti şi cele mai bune tehnologii de analiză strategică, această organizaţie joacă rolul vioarei întâi în găsirea celor care doresc terorizarea poporului american. Aşa ajunge Sam Fisher să fie purtat în toate colţurile lumii, urmărind fiecare indiciu şi mergând până în iad şi înapoi doar pentru a afla o nouă informaţie. Iar uneori, informaţiile descoperite sunt capcane lăsate chiar de terorişti.


Povestea este una tipică Tom Clancy şi deţine acel element de urgenţă şi importanţă care o poate propulsa în inimile fanilor Splinter Cell şi ai filmelor de acţiune. Pe de altă parte, personajele din Fourth Echelon nu oferă ocazia unui ataşament emoţional faţă de acestea iar uneori parcă simţi că nu îţi pasă prea mult ce se întâmplă cu ele. Poate cel mai simpatic personaj din tot jocul este hacker-ul echipei Fourth Echelon, un tânăr isteţ şi energic care abia aşteaptă să mai spargă un sistem informatic.

Interacţiunea cu echipa se realizează în general în centrul de comandă, adică în avionul Paladin, unde Fisher îşi petrece timpul dintre misiuni purtând dialoguri cu fiecare membru al echipajului, sunându-şi fiica sau îmbunătăţindu-şi echipamentul. După ce se plictiseşte, accesează calculatorul central şi îşi verifică statisticile de joc sau porneşte o misiune single player, co-op sau multiplayer. Practic centrul de comandă este o combinaţie între meniul jocului şi discuţii opţionale ce permit cunoaşterea celorlalţi membri ai echipajului.


MIEZUL ACŢIUNII

Ca gameplay, Splinter Cell: Blacklist ia părţile bune din Conviction şi le uneşte cu cele din Chaos Theory, reuşind astfel să ofere o experienţă care permite şi încurajează mai mult furişarea. Acum Fisher poate din nou să mute corpurile victimelor, poate face zgomot pentru a atrage inamicii, are o mulţime de posibilităţi de căţărare, tot felul de arme şi dispozitive non-letale, plus “ochelarii” săi binecunoscuţi care îi oferă posibilitatea să vadă mai bine pe timp de noapte.

Pe de altă parte, tehnica “mark and execute” din Conviction a rămas în joc şi permite din când în când marcarea unor inamici şi apăsarea unui buton pentru ca Sam să dea automat câteva headshot-uri în mai puţin de o secundă. Tot ca o moştenire a lui Conviction avem parte şi de o funcţie destul de utilă care afişează poziţia în care Fisher a fost văzut ultima dată de inamici, dar şi de un sistem de cover care din păcate lasă de dorit datorită modului stângaci în care funcţionează.


Sunt cazuri în care Sam nici măcar nu reacţionează la butonul de intrare în cover. Alteori trebuie neapărat să fie scos din cover pentru a putea merge după colţul peretelui. Într-un joc stealth precum Blacklist, un sistem de cover bine pus la punct este crucial pentru o experienţă de joc antrenantă. Altfel, Fisher are mai multe şanse să fie detectat de inamici, iar în acest mod se duce pe apa sâmbetei tot efortul de furişare.

Nivelurile de joc au fost concepute într-un mod care îi va mulţumi pe fanii seriei. Există multă verticalitate, rute alternative, ţevi, margini de care Sam se poate prinde, tuburi de ventilaţie şi, în majoritatea misiunilor, multăumbră în care Sam se simte cel mai sigur. E seară şi vrei mai multă umbră? Un glonţ în reflectorul acela supărător rezolvă problema. Există şi misiuni pe timp de zi, unde Sam trebuie să fie foarte atent la mişcările patrulelor inamice şi să profite de momentele lor de neatenţie. Abordarea este mult diferită în aceste situaţii.


Locurile prin care Sam îşi face de cap sunt diverse. Într-un moment Sam trebuie să se strecoare într-o vilă foarte bine păzită, iar într-un alt nivel va trebui ca într-o singură seară să se infiltreze şi să iasă din închisoarea de maximă securitate Guantanamo din Cuba fără a fi detectat. Alteori va trebui să-şi facă dreptate prin blocurile sărăcăcioase din Benghazi, prin depozite din Londra sau să prevină atacuri teroriste pe teritoriul Statelor Unite. Toate aceste niveluri au un design diferit şi complex, numai bun pentru a preveni monotonia.

Practic, jocul îl poartă pe Sam prin toate colţurile lumii, unde acesta va încălca toate legile importante şi se va lupta cu oricine pentru a-şi apăra ţara şi a pune stop ameninţărilor. În mod ironic, Sam face exact ceea ce teroriştii din joc spuneau despre trupele militare americane – invadează teritoriul străin, face ravagii şi pleacă cu informaţiile şi eventual oamenii de care are nevoie. Dar el o face fără a fi detectat.


Producătorii spun că Blacklist este un joc pentru toată lumea şi că poate fi abordat în intregime prin furişare, fără a ucide un inamic, sau din contră prin atacuri zgomotoase în care gloanţele zboară în toate direcţiile. Experienţa mea în Blacklist mi-a arătat că cea mai bună tactică este o combinaţie între cele două, în care inamicii din zonele dificile sunt ucişi unul câte unul într-un mod cât mai silenţios şi nedetectabil. Abordarea zgomotoasă nu este deloc viabilă – Sam moare după doar câteva gloanţe încasate şi nici nu dispune de foarte multă muniţie. Abordarea “fantomă” (fără a fi detectat şi fără atacuri letale) este cea mai elegantă, dar este şi cea mai dificilă având în vedere numărul mare de inamici din majoritatea nivelelor de joc.

PERSONALIZARE ŞI BECULEŢE ROZ

Dincolo de nivelele diverse, Sam are la dispoziţie şi o vastă selecţie de upgrade-uri, adică îmbunătăţiri ale echipamentului său. La finalul fiecărei misiuni Sam primeşte bani pe care îi poate folosi pentru a-şi achiziţiona arme şi dispozitive noi sau pentru a şi le îmbunătăţi pe cele existente. Există upgrade-uri “ale avionului” şi upgrade-uri ale echipamentului propriu-zis al lui Sam.


Upgrade-urile de avion sunt în opinia mea cele mai importante - îi adaugă lui Sam îmunătăţiri precum posibilităţi de a îşi regenera viaţa mai rapid, de a avea acces la un nou custom loadout, de a-şi schimba armele în anumite puncte de aprovizionare din timpul nivelului sau de a vedea pe radar direcţia spre care se uită inamiciidin preajma lui.

Upgrade-urile de echipament sunt ceva mai numeroase şi permit achiziţionarea unei drone (la rândul ei upgradabile), a unor camere de filmat ce pot fi lipite pe pereţi prin aruncare, a unor grenade cu impuls electromagnetic şi a multor alte arme letale şi non-letale care merită încercate una câte una. Mai mult, Sam poate cumpăra culori noi pentru beculeţele de pe echipamentul său sau îşi poate cumpăra noi haine care să-l ajute la o mai bună manevrare a armei sau să-i ofere capabilităţi mai bune de furişare datorate unui costum mai puţin zgomotos.


INAMICI, DIFICULTATE ŞI GRAFICĂ

Într-un joc care pune accentul pe furişare, AI-ul trebuie să aibă un comportament cât mai natural. Inamicii dinSplinter Cell: Blacklist au în mare parte un mod realist de a se comporta. Dacă aud zgomote sunt curioşi, dacă văd un cadavru se alertează, dacă unul dintre ei dispare cineva îl va căuta, dacă o uşă care era închisă este acum deschisă, vor deveni suspicioşi. Totul este bine până aici. Pe de altă parte, există şi nişte anomalii care puteau fi rezolvate cu uşurinţă şi totuşi nu au fost.

De exemplu, în cazul în care Fisher controlează o dronă iar aceasta este detectată, inamicii vor afla în mod automat poziţia lui Fisher, chiar dacă el stă ascuns foarte bine la mare distanţă de dronă. La fel, în cazul în care Fisher a fost detectat dar între timp s-a relocat departe de locul în care a fost observat ultima oară, orice glonţ tras de acesta, inclusiv cu armele sale silenţioase, va reîmprospăta memoria inamicilor şi va dezvălui noua sa poziţie. Pe de altă parte, lăsând aceste neajunsuri deoparte, Blacklist face o treabă bună în a prezenta nişte inamici credibili în marea majoritate a timpului.


Am jucat Blacklist pe dificultate medie (denumită Normal) şi am avut senzaţia că jocul este destul de bine balansat şi abordabil per total. Cele mai dificile situaţii sunt confruntările armate şi nu de puţine ori Sam mi-a fost ucis de ultimul inamic din zonă. Armele inamicilor sunt foarte puternice şi nu trebuie subestimat niciun inamic înarmat. Sunt şi câteva misiuni mai dificile decât altele, dar asta nu ar trebui să deranjeze ci să stârnească abilităţile creative ale jucătorului.

Ceea ce deranjează însă sunt checkpoint-urile care uneori îl dau pe Fisher cu mult înapoi faţă de locul în care a fost înfrânt. Mai mult decât atât, mi s-a întâmplat ca un checkpoint să mă dea cu 5 minute înapoi faţă de unde eşuasem, şi într-o cu totul altă situaţie (de exemplu luminile pe care le spărsesem prima dată erau acum intacte, deşi le spărsesem înainte de save). Aceste checkpoint-uri prost concepute sunt şi motivul din care nu prea îţi permiţi să îţi asumi riscuri când ştii că va trebui să te întorci cu câteva minute în urmă la prima greşeală.


Există o selecţie destul de vastă de inamici iar majoritatea sunt „simpli”, adică nu au armuri speciale sau căşti. Există anumite misiuni în care inamicii poartă cască pe cap, lucru care face dificilă uciderea lor silenţioasă dat fiind că primul glonţ în cap va da casca jos şi abia apoi inamicul va fi vulnerabil. Un alt tip de inamic nesuferit este câinele, care îl latră şi îl atacă pe Fisher, atrăgând totodată atenţia inamicilor.

Grafica se prezintă în general foarte bine, cu tot felul de efecte moderne de lumină, umbre dinamice, reflexii, texturi detaliate şi cam tot ce ne aşteptăm de la un joc AAA. Feţele personajelor nu sunt cel mai bine realizate iar cutscene-urile sunt acceptabile, nu tocmai opere de artă. Perspectiva jocului este în general la persoana a treia (din spatele personajului), dar există şi câteva situaţii în care jocul se transformă într-un first-person shooter veritabil, atunci când ne este oferit sub control un alt personaj.


MULTIPLAYER

Dincolo de campania single player care este elementul principal al jocului şi este în general antrenantă şi provocatoare, Splinter Cell: Blacklist deţine şi o suită de misiuni cooperative pentru doi jucători dar şi un mod multiplayer competitiv. În varianta de PlayStation 3 şi Xbox 360 a jocului, misiunile cooperative pot fi jucate în mod split screen de către două persoane pe aceeaşi consolă sau prin Internet. În varianta PC (şi Wii U), singura metodă de a juca în mod cooperativ este din păcate conectarea prin Internet. Misiunile cooperative pot fi jucate şi în mod solo, fără partener, şi pot fi savurate la fel de bine.

Multiplayer-ul competitiv readuce în centrul atenţie modul de joc Spies vs. Mercs care nu a mai fost văzut de la Splinter Cell: Chaos Theory încoace. Spies vs Mercs este un mod multiplayer asimetric, adică cele două echipe combatante nu sunt deloc asemănătoare. Pe de o parte avem spionii, care se pot căţăra şi furişa exact ca Sam Fisher şi au la dispoziţie gadget-uri ce le permit vederea cu uşurinţă a adversarilor şi dezorientarea acestora, iar în echipa adversă avem mercenarii, reprezentanţi ai forţei brute care funcţionează din perspectivă first person, au un radar nu foarte avansat dar au armură extrem de bună şi o putere de foc care ucide orice spion foarte repede. Spionii pot ucide mercenarii cu uşurinţă prin atacuri melee. După fiecare rundă rolurile se inversează. Luptele sunt intense şi extrem de antrenante, chiar dacă pe o hartă de joc se luptă cel mult 4 spioni versus 4 mercenari.


VARIANTA PC, O MICĂ DEZAMĂGIRE

Am ajuns şi la finalul acestui review, unde vom vorbi despre aspectele ciudate şi nereuşite cu care se confruntă doar jucătorii variantei PC. Această variantă a fost în mod clar neglijată şi nu i s-a acordat timpul necesar pentru o bună finisare. Pe parcursul primului playthrough am întâmpinat 4 crash-uri. De asemenea jocul are un comportament foarte ciudat la minimizare, uneori trecerea înapoi în stadiu maximizat fiind posibilă doar prin intermediul funcţiei maximize din task manager. Dincolo de aceste neajunsuri, există probleme şi în timpul jocului. În primul rând framerate-ul variază foarte mult de la o scenă la alta iar scăderea sub 30 de cadre pe secundă duce jocul într-un stadiu de slow motion în care, în mod ciudat, anumite obiecte precum inamicii doborâţi încep să vibreze pe sol. Scăderea detaliilor grafice de pe ultra pe high au ameliorat această problemă, dar tot au fost momente când am ajuns la 25-30 FPS deşi calculatorul pe care s-a făcut testarea nu are în general probleme de framerate în jocuri.

O altă arie în care Blacklist pe PC suferă este controlul. În mod inexplicabil, platforma cu cele mai multe butoane disponibile a primit o configuraţie implicită de taste care creează mari probleme de gameplay.  Spre exemplu, deşi există un buton de intrare în cover şi un buton pentru sărit peste cover (şi peste orice alt obstacol), de multe ori apăsarea primului buton la finalul unui sprint duce tot la o săritură peste obstacol, direct în braţele inamicului. Mai mult, în varianta PC butonul “E” este folosit atât la atacul melee cât şi la interacţiunea cu obiectele din mediu. De mai multe ori mi s-a întâmplat să stau în cover şi să aştept un inamic să iasă pe uşă, iar apoi să apăs E pentru a-l elimina. Fisher în loc să se ocupe de inamic, se ridică tacticos în picioare şi închide uşa în linişte în timp ce inamicul îşi aşează arma la ochi pentru a-l ucide pe acest iubitor de clanţe.


Splinter Cell: Blacklist este un joc care marchează o revenire la titlurile de glorie ale seriei şi reuşeşte să creeze o experienţă stealth de mare frumuseţe. Orice fan al seriei ar trebui să joace Splinter Cell: Blacklist şi să încerce să termine misiunile de mai multe ori, prin abordări diferite. Din păcate, varianta PC a jocului este lovită de blestemul portărilor şi sperăm că va primi nişte patch-uri binemeritate.

Minus 25 de grade !!



 Minus 25 de grade il aduce pe Paul Walker in rolurile principale in cea mai incredibilă poveste despre supravieţuire, prietenie şi aventura care s-a spus vreodată. "Nu subestima niciodată puterea de supravieţuire a unui suflet, mai ales când este înconjurat de familie." Din acea sălbăticie de pe pământ - inspirată dintr-o poveste adevărată şi uimitoare - vine o poveste încântătoare de acţiune şi aventură, despre câini şi oameni, despre prietenie şi loialitate şi despre tenacitatea şi speranţă care a dat naştere uneia dintre cele mai incredibile poveşti de supravieţuire din toate timpurile.
     
 Acţiunea din Eight Below are loc în îngheţata şi furtunoasa Antarctică, şi este povestea a opt eroi surprinzători, izolaţi la capătul lumii, şi a singurului om care ar face orice pentru a-şi aduce adevăraţii prieteni acasă.

Temuta iarnă din Antarctică se apropie, când o echipă de exploratori şi oameni de ştiinţă temerari porneşte într-o misiune de cercetare - ghidul de supravieţuire Jerry Shepard (PAUL WALKER), cel mai bun prieten al său, cartograful Cooper (JASON BIGGS) şi geologul Davis (BRUCE GREENWOOD) - care reuşesc să scape la mustaţă de un accident fatal, mulţumită echipei lor de opt câini de sanie excepţionali. Obligaţi să părăsească zona, oamenii trebuie să-i lase pe câinii îndrăgiţi în urmă, în vântul îngheţat, cu promisiunea că se vor întoarce. Dar se apropie cea mai mare furtună, furtuna secolului, şi toate mijloacele de transport sunt suspendate, astfel câinii rămân izolaţi. Acum curajoşii şi inteligenţii câini - printre care nobila conducătoare a haitei, Maya, rebelul Shorty şi tânărul lider-în-devenire Max - luptă pentru a supravieţui celei mai necruţătoare ierni de pe planetă. Cu inima strânsă, Jerry porneşte o misiune de salvare ce pare imposibilă, ajutat de o frumoasă pilot cu drag de aventură, pe nume Katie (MOON BLOODGOOD).

 Uniţi de prietenie şi legături de familie, oamenii şi câinii fac o călătorie remarcabilă de rezistenţă şi credinţă pentru a se regăsi unii pe alţii, în acest ţinut spectaculos şi periculos.

Trailer:

Puteti viziona filmul cu un simplu click aici

miercuri, 12 februarie 2014

Cel mai profitabil lungmetraj !!


"The Wolf of Wall Street" a ajuns cel mai profitabil lungmetraj , regizorul sau incasand peste 300 de milioane de dolari la nivel global, potrivit estimărilor oferite de boxofficemojo.com, după weekendul trecut de proiecţii.

Astfel, această satiră la adresa corupţiei şi lăcomiei din lumea speculaţiilor la bursă, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a depăşit recordul stabilit anterior de thrillerul "Shutter Island" (2010), care a avut încasări de 294 de milioane de dolari în toată lumea, conform contactmusic.com.

Totodată, filmul "Lupul de pe Wall Street", bazat pe cartea autobiografică a brokerului Jordan Belfort, a obţinut, până în prezent, încasări de 108 milioane de dolari în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, filmul a fost extrem de apreciat şi de critici, fiind bine primit la toate festivalurile importante de gen, din sezonul cinematografic care se încheie la Hollywood cu gala premiilor Oscar.

Pentru rolul lui Jordan Belfort, Leonardo DiCaprio a câştigat, în ianuarie, un Glob de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un musical sau film de comedie" şi este nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal - câştigătorul fiind desemnat într-o ceremonie ce va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles. De asemenea, Jonah Hill, interpretul lui Donnie Azoff, cel mai apropiat colaborator al lui Belfort, a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Acestor categorii li se adaugă nominalizările pe care "Lupul de pe Wall Street" le-a primit la Oscarul pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun scenariu original.
Într-o carieră de peste şase decenii în industria cinematografică, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenţi cineaşti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) şi "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), dar şi al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public şi de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) şi "Lupul de pe Wall Street" (2013). Martin Scorsese, în vârstă de 71 de ani, a primit şi 12 nominalizări la Oscar, trofeu pe care l-a obţinut în cele din urmă în 2007, cu filmul "Cârtiţa/ The Departed".

Daca nu l-ai vazut da click pe Vizionare Online

Rush Hour 4 !!


Vestii bune pentru iubitorii seriei Rush Hour ,Trilogia de acţiune a căror protagonişti au fost Jackie Chan şi Chris Tucker s-ar putea reîntoarce pe marele ecran. Conform CraveOnline.com, producătorul Arthur M. Sarkissian a declarat că a început lucrul la cel de-al patrulea film Rush Hour şi a vorbit despre aşteptările sale şi reîntoarcerea binecunoscuţilor actori din trilogie.

„Încerc să mă apropii de felul în care a fost realizat primul Rush Hour - mai realist, mai îndrăzneţ - şi să introduc în scenă alte două personaje. Eu, unul, nu am fost încântat de felul în care a ieşit ultima parte a seriei, dar prima şi a doua cred că au fost foarte bune. Nu cred că e suficient să aduci înapoi acele personaje şi să le pui să evolueze într-un alt film sau un sequel, mutându-le doar în alt oraş şi făcându-le să se certe. Vreau altceva pentru noua producţie”, a spus Sarkissian.

În ceea ce priveşte cele două personaje menţionate, producătorul a explicat nu vom avea neapărat de-a face cu doi poliţişti mai tineri care să preia franciza. „Poate Chris este acum căsătorit şi poate că şi Jackie. Este căsătorit cu verişoara lui Chris, locuiesc în Shanghai, unde Chris merge să îi viziteze. Nu pot spune acum cu exactitate, dar vreau ceva dinamic”.

Chan şi Tucker şi-au exprimat deja dorinţa de a reveni pentru o nouă serie de aventuri Rush Hour, lucru confirmat de Sarkissian, în ciuda anunţului recent al celebrului actor chinez de a renunţa pentru restul carierei la filmele de acţiune. „Este un pic cam în vîrstă”, a spus producătorul, „dar poate face faţă”.

„Ceea ce a fost grozav la primele două filme ale seriei a fost chiar relaţia dintre protagonişti, un conflict amuzant şi realist care a apărut parcă din senin. Nu l-am creat noi, nu a fost în scenariu. S-a conturat pur şi simplu. Cred că trebuie să aibă o parte importantă în film, dar aceasta va trebui modelată în aşa fel încât să li se potrivească actorilor principali şi să nu îi conducă spre lucruri pe care nu le-ar face”, a mai adăugat acesta.

Pentru persoanele care nu stiu despre ce e vorba si sunt interesate de film da-ti click pe Vizionare Online si vizonati Rush Hour 3 , un film care te face sa razi cu lacrimi .


duminică, 9 februarie 2014

Batman Arkham Origins !


Facem un scurt review al lui Batman Arkham Origins , descendet al Arkham Asylum si Arkham City se remarca printr-un gameplay mai bun ,o grafica mai buna si nu numai.

De aceasta data povestea pleaca de la un Batman tanar , care se lupta cu raufacatorii intr-un Gotham City extins in ciuda faptului care are doar 2 ani in lupta cu raufacatorii.

Întreaga poveste a jocului este interesantă, dispunând de câteva întorsături și mai interesante. Sistemul de investigare a crimelor este foarte bine realizat și arată cu adevărat ce este Batman, unul dintre cei mai mari detectivi ai lumii și deși nu dispune de un sfârșit dramatic precum precedentul titlu al seriei, Origins este foarte distractiv pe tot parcursul acestuia.

Luptele cu bossi sunt acum ceva mai variate, în special că sunt pe urmele tale 8 asasini majori, fără să punem la număr pe marele Black Mask. Uni dintre aceștia necesită ceva mai multă muncă de întreținut pentru a-i elimina, precum întâlnirea timpurie cu Deathstroke, în timp ce alte întâlniri sunt ceva mai lejere. La fel ca și precedentele jocuri ale seriei, Origins este caracterizat de mersul în secret (stealth), principala armă pe care o vei mânui fiind frica. Nu ai la dispoziție multe noi mecanici, dar dispui de câteva gadget-uri interesante, precum cleștele de distanță, ce adaugă câteva noi posibilități în eliminarea în modul stealth.

Când vrei să iei o pauză de la tradiționala luptă cu criminalistica, vei putea explora Batcave (peștera), putându-te distra și antrenându-te pentru a-ți mări abilitățile. Și Alfred este prezent în joc, Batman putând să discute cu acesta la propriu. Ai la dispoziție modul New Game, ce restartează povestea cu toate upgrade-urile disponibile, sau dacă ești un jucător dur, ai la dispoziție modul I Am The Night, ce nu-ți salvează progresul și ai la dispoziție o singură viață.

Pana in momentul actual. Arkaham Origins ridica mult castigurile celor de la Warner Bros fiind unul dintre cele mai cumparate jocuri de la acestia, chiar daca atrage mai mult sectorul adolescentin este foarte apreciat si de persoanele de peste 20-22 de ani

Avantajele majore pe care le are fata de predecesorii lui sunt: un mediu de joc extins , o varietate mult mai mare de functii si ideii mult mai bune in modul multiplayer.

           
Cerinte Minime Cerinte Recomandate
CPU Intel Core Duo, 2.4 GHz or Intel Core i5 750, 2.67 GHz or 
   AMD Athlon X2, 2.8 GHz AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
RAM
2 GB
4 GB
PLACA VIDEO NVIDIA GeForce 8800 GTS or AMD Radeon 3850 NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 6950
 

DIRECT-X 10 11


Parerea mea este sa nu ezitati ,faceti rost cat mai repede de joc si testatii limitele, o sa fiti uimiti !!

Filme ce merita vazute ! (online)


Dupa cum prea bine stim in ziua de azi gasim o sumedenie de filme , indiferent ca vorbim de un gen anume sau per general , insa de cele mai multe ele sunt sub asteptari noastre , poate erou nu e la fel cu ni-l imaginam sau poate povestea e previzibila , finalul e teribil , etc.

Iata topul filmelor ce merita vazute:
         OBS.Am pus un hyperlink pentru vizionare online, insa recomand download-ul filmului daca doriti o calitate mai mare

Pearl Harbour




Într-o dimineaţă liniştită de Duminică, în decembrie, când copiii se joacă, iar familiile merg la biserică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forţelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi care a scos America din….... afla mai multe vizionand filmul


Gen: Actiune , Drama , Razboi , Romantic , Dragoste








Birdsong





Stephen Wraysford, un soldat englez din Primul Razboi Mondial ce lupta in conditii groaznice in transeele din nordul Frantei isi aminteste de povestea de dragoste cu Isabelle, o tânără femeie căsătorită pe care a întâlnit-o înainte de război......afla mai multe vizionand filmul


Gen: Drama, Istoric, Romantic


Click pe Vizionare Online






An Education




În peisajul Angliei anilor 1960, Jenny, o elevă de 16 ani cu un viitor strălucit în faţă, este bulversată de apariţia unui bărbat rafinat şi misterios. Deşi noul ei pretendent, David (Peter Sarsgaard), este cu mult mai în vârstă, acesta se face repede plăcut de către părinţii ei rigizi şi îi dezvăluie tinerei o lume a distracţiei şi plăcerilor. Atrasă fiind de lux, excursii romantice şi viaţa de noapte, Jenny este tentată să renunţe la visul unei educaţii la Oxford şi se.............afla mai multe vizionand filmul


Gen: Drama

Click pe Vizionare Online





The Lucky One





The Lucky One este povestea unui puşcaş marin care supravieţuieste celor trei detaşări dificile pe care le are în Irak. El atribuie norocul său unei fotografii a unei femei pe care a găsit-o în Irak şi pe care n-o cunoaşte. El decide să-şi întâlnească "talismanul norocos" în momentul în care se întoarce în Carolina de Nord.

Filmul este bazat pe romanul cu acelaşi nume de Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe/Nopţi în Rodanthe, A Walk to Remember/O iubire de neuitat şi.................afla mai multe vizionand filmul


Gen: Drama

Click Pe Vizionare Online




The Impossible


The Impossible este povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. Teroarea este însă diminuată de compasiunea, curajul şi bunătatea oamenilor, în cele mai negre ore din vieţile lor.

Maria, (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) şi cei trei copii îşi încep vacanţa de iarnă în Thailanda, aşteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis...........
..........afla mai multe vizionand filmul


Gen: Drama , Actiune , Thriller

Click pe Vizionare Online





Titanic





10 aprilie 1912. Tehnologia furniza un şir de miracole de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită. Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii dacă nu lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a "navei viselor" s-a încheiat printr-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere.......................afla mai multe vizionand filmul


Gen: Drama , Romantic , Dragoste


Click pe Vizionare Online



When in Rome




Beth este o ambiţioasă tânără din New York, cu un program extrem de încărcat. Atunci când sora ei o anunţă că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte şi pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aştepta să părăsească New Yorkul............afla mai multe vizionand filmul
   

Gen: Comedie , Drama , Romantic , Dragoste


Click pe Vizionare Online






Playing For Keeps


Faceţi cunoştinţă cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinereţe, acum aproape falit. S-a întors în orăşelul de provincie McLean, Virginia ca să îşi îmbunătăţească relaţia cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărţit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Deşi a făcut nenumărate greşeli în trecut, George este dispus să facă compromisuri, de dragul copilului, şi să găsească un loc de muncă în.................afla mai multe vizionand filmul


Gen : Comedie, Romantic


Click pe Vizionare Online





The Ugly Truth


Lupta dintre sexe se încinge în Adevărul gol-goluţ, o comedie isteaţă şi sexy despre bărbaţi, femei şi prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalţi, visăm, sau ne încercăm puterea de seducţie asupra sexului opus. Între Katherine Heigl (Knocked Up, “Grey’s Anatomy”) şi Gerard Butler (300) ies scântei pentru că ei sunt doi colegi care par sortiţi să se dispreţuiască veşnic. Ea e hotărâtă să-şi găsească partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea.........afla mai multe vizionand filmul



Gen: Comedie , Romantic , Dragoste


Click pe Vizionare Online





Last Night






Un thriller cu scene fierbinţi, în care Knightley şi Worthington joacă un cuplu în care fiecare au de luptat cu ispitele în timp ce el e plecat de acasă cu afaceri...............................afla mai multe vizionand filmul



Gen: Drama , Romantic , Dragoste



Click pe Vizionare Online





People Like US


Personajul lui Pine, un om de afaceri realizat, se întoarce acasă la auzul veştii că tatăl său, de care se înstrăinase de ani buni, a murit. Acolo are însă o surpriză deloc plăcută: o soră alcoolică (Elizabeth Banks), cu un fiu de 12 ani. Wilde o va interpreta pe Hannah, iubita lui Pine şi cea care îl va asista în problemele sale de familie ......afla mai multe vizionand filmul


Gen: Drama


Click pe Vizionare Online


The Aviator


Sunt un perfecţionist din fire şi mi-e greu să accept un lucru făcut de mântuială. Dacă am făcut vreo greşeală, aceasta s-a datorat muncii asidue şi faptului că am făcut prea multe de unul singur. - Howard Hughes

Una dintre cele mai impunătoare figuri ale secolului 20, Howard Huges a fost un inovator remarcabil, un industriaş cu simţul realităţii, un producător de filme plin de farmec, întruchiparea americanului care ştie să-şi asume riscuri dar, mai presus de orice, el......
.afla mai multe vizionand filmul


Gen: Biografic , Drama


Click pe Vizionare Online



Crazy Stupid Love


Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşeală de ceva timp şi ar dori să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani... este depăşit de situaţie. Astfel, începe să-şi................afla mai multe vizionand filmul


Gen: Comedie , Drama , Romantic , Dragoste


Click pe Vizionare Online





A Bit Of Heaven



Kate Hudson este Marley, o tânără căreia i-a fost întotdeauna teamă să muşte cu putere din viaţă. Când Marley află că este bolnavă de cancer şi că zilele ei sunt numărate, ai spune că nimic nu ar putea-o face să se simtă mai rău. Dar când frumosul Julian îi iese în cale şi se îndrăgosteşte de el, Marley îşi dă seama că posibilitatea unei relaţii o înspăimântă chiar mai rău decât boala!...............afla mai multe vizionand filmul


Gen: Comedie , Drama ,Romantic , Dragoste


Click pe Vizionare Online






Blood Diamond


În contextul războiului civil care a aruncat Sierra Leone în haos în anii '90, Blood Diamond/Diamantul sângeriu este povestea lui Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, şi a lui Solomon Vandy (Djimon Hounsou), un pescar din tribul Mende. Amândoi sunt africani, dar trecutul lor este cât se poate diferit. Destinul îi aruncă pe acelaşi drum în momentul în care pornesc amândoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatră preţioasă în stare să-ţi.....afla mai multe vizionand filmul

Gen: Actiune , Drama , Thriller

Click pe Vizionare Online


Parker

Parker (Jason Statham) este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit luxul şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lasându-l aproape mort în pustietate.

Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodata. Sub..............

.....afla mai multe vizionand filmul


Gen: Crima , Thriller 


Click pe Vizionare Online




The Great Gatsby



Mintea strălucită şi plină de imaginaţie a scenaristului, producătorului şi regizorului Baz Luhrmann a dat viaţă ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul şi povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby.................afla mai multe vizionand filmul





Gen: Drama , Romantic , Dragoste







Click pe Vizionare Online